Edelweiss szekreter

Edelweiss szekreter

E1960

193 000Ft‎

#11 - alpok árnyalat-méhviasz, antikalt szuvas hatással

RENDELÉS LEADÁSA

Heidi szekrény

Edelweiss szekreter

Edelweiss szekreter

Az adatok alapján megrendelőlapot küldünk, amit aláírva szíveskedjen visszaküldeni!

A megrendelés időpontja: a vételár 50%-ának kifizetése személyesen számla ellenében, illetve banki átutalással (Bankszámla szám: 10400195-50526752-78871009 (Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.). Az áru kiszállítása a megrendeléstől számított 8-10 hét. A kiszállítás időpontja minden esetben előzetesen a vásárlóval telefonon egyeztetett időpont. A házhozszállításkor lehetősége van a rendelt áru vételárnak fennmaradó részét készpénzben kifizetni.

Bútoraink teljes egészében tömör lucfenyőből készülnek.

Jótállás: A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében meghatározott tartós fogyasztási cikkek hibája esetén az átvételtől számított 1 éven belül jótállási igényt érvényesíthet az eladóval szemben.

Elállási jog: A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indokolás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 30 napon belül. A vevő elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén.

Az általunk forgalmazott bútorok egyedi megrendelésre készülnek, a megrendelő igényeinek megfelelően, így felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy kizárólag a termékekkel kapcsolatos minőségi kifogás esetén tudjuk a vételárat visszatéríteni.

* kötelező mezők

Mégse vagy 

Adatlap

Gyártási idő 8- 10 hét
Szélesség 104
Magasság 113
Mélység 48

Egyéb infó

Tömör fenyőfából készült szekreter lehajtható asztallappal. Alsó részén egy ajtóval,  öt fiókkal. Asztallapja mögött  egy polccal és négy fiókkal.

Méhviasszal kezelt, színezett, vagy natúr kivitelben, vagy antikolt felületkezeléssel is kapható!

Bútoraink teljes egészében tömör lucfenyőből készülnek. Nem csupán a bútorok frontrésze, hanem a bútorhátlap, a fiókaljak, a rejtett részek is mind tömör fából vannak. Bútoraink egyáltalán nem tartalmaznak farostlemezből, illetve laminált faforgácslapból készült részeket. Nincs más, csak a tömör fa! Bútorainkat nem lapra szerelt kivitelben árusítjuk. A bútorok lényegében egészben, összeszerelve érkeznek a gyárból! Kivitelük rendkívül masszív és tartós. A gyártási folyamat során a modern technológiát és a tradicionális munkafolyamatokat kombináljuk. A modern fa feldolgozás után a bútorok jórészt kézműves kivitelezésben készülnek.

Edelweiss bútorcsaládunkat a natúrbútorok kedvelőinek ajánljuk. Szolíd, visszafogott stílusú, de népies jegyeket mutató bútorcsalád,  a magyar vidéki stílusú lakberendezéshez. Formagazdag elemeit elsősorban natúr kivitelben, viaszolt, vagy lakkozott felületkezeléssel árusítjuk.

Tömörfa bútoraink elegánsak, masszívak, ellenállók, tartósak. Exkluzív atmoszférát teremtenek a fa természetes melegségével kombinálva. 

30 hasonló termék: