Bútorkategóriák

Bútorkategóriák

Több, mint 500 féle bútor közül válogathat, amelyeket bútor kategóriák szerint is rendszereztünk a könnyebb kereshetőség érdekében. A bútorkategóriákban vegyesen találhatók meg a különböző stílusjegyeket viselő bútoraink: a vidéki, népies stílustól, a modernebb natúrbútorokig, természetes méhviaszolt, vagy festett kivitelben. Megtalálhatók tö...

Több, mint 500 féle bútor közül válogathat, amelyeket bútor kategóriák szerint is rendszereztünk a könnyebb kereshetőség érdekében. A bútorkategóriákban vegyesen találhatók meg a különböző stílusjegyeket viselő bútoraink: a vidéki, népies stílustól, a modernebb natúrbútorokig, természetes méhviaszolt, vagy festett kivitelben. Megtalálhatók tömörfa festett, antikolt, koptatott bútoraink, amelyeket  a fehér, szürke számtalan árnyalaltában flóderezve, antikolt felülettel is forgalmazunk, így a shabby chic, vagy éppen a country stílus kedvelőinek. Bútoraink koptatott eleganciája a francia stílus kedvelőinek igényeit is kielégíti.

Bútorainkat az egyes helységek berendezésének megfelelő csoportokban tekintheti meg! Így a konyyha, étkező, nappali, hálószoba, gyermekszoba, iroda és tárolóhelységek berendezéseit külön menüpont alatt tekintheti meg!

Bővebben

Bútorkategóriák

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 20
Mutat 1 - 20 / 20