Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba a pihenés és nyugalom helye, ahol különösen helye van a melgséget, otthonosságot sugárzó fa bútoroknak, amelyek nem tartalmaznak az egészségre ártalmas ragasztóanyagokat, oldószereket.

Tömörfa hálószobabútorok: ágyak, franciaágyak, komódok, sifonérok, éjjeliszekrények, szekrények, kisbútorok széles választékban, különböző s...

A hálószoba a pihenés és nyugalom helye, ahol különösen helye van a melgséget, otthonosságot sugárzó fa bútoroknak, amelyek nem tartalmaznak az egészségre ártalmas ragasztóanyagokat, oldószereket.

Tömörfa hálószobabútorok: ágyak, franciaágyak, komódok, sifonérok, éjjeliszekrények, szekrények, kisbútorok széles választékban, különböző stílusokban!

Modern, fiatalos stílusban a Heidi bútrcsaládunk elemeiként, viaszolt, vagy lakkozott felülettel különböző árnyalatokban, illetve fehér, szürke festett kivitelben is!

A rusztikus stílus kedvelőinek ajánljuk Maienfeld bútorcsaládunk darbjait, hangsúlyos nagyméretű fém fogantyúkkal, zsanérokkal és ajtónyitókkal. Különböző színekben méhviaszolt, lakkozott felülettel változatos színekben, illetve festett felülettel is. Különösen ajánljuk ezen bútorcsaládunkhoz az extra felületkezeléseink közül a szúvas fafelület imitálását, amely az antik bútorok szúvas felületét utánzó felületkialakítás. Segítségével  élvezhetjük az öregbített felület szépségét, a rovarrágta bútorok anyagromlása nélkül. A felületet különböző vésők, lyukasztók segítségével, kézi erővel kezeljük, majd a lyukak belsejét kiégetjük. Illetve a kontúrozott, 3d-s felületkialakítást. Az eljárás során a fellágyított fa felszínét annak természetes erezete mentén kiemeljük, hangsúlyozzuk, térhatású felületet alakítunk ki. A fa erezet mentén bordázott, antik hatású felületet képezünk, amely a megnövekedett felület következtében sokkal ellenálóbb, kevésbé sérülékeny felületet képez. Az eljárás különböző eszközök, erezőfésűk és kefék segítségével, kézi erővel történik.

Festett, koptatott, antikolt felületű bútorainkat a francia lakberendezési stílus és a ashabby chic, country chic irányzatok kedvelőinek ajánljuk.

A natúrbútorok kedvelőinek, a népies, a magyar vidéki stílus eleganciáját és vonalvezetését kedvelőknek ajánljuk rendkívül gazdag formavilágú Edelweiss bútorcsaládunk elemeit, amelyeket elsősorban méhviaszolt felülettel, változatos árnyalatokban gyártunk, de ajánljuk hozzá a különböző öregített felületkezeléseket is, így a szuvas felületet utánzó kialakítást is.

Bővebben

Hálószoba

oldalanként
Mutat 1 - 24 / 41
Mutat 1 - 24 / 41