Industrial Loft

Industrial Loft

Hagyományos, rusztikus fa bútorok vastag fémpántokkal, fém lábakkal kombinálva a loft stílusú otthonokhoz.

Hagyományos, rusztikus fa bútorok vastag fémpántokkal, fém lábakkal kombinálva a loft stílusú otthonokhoz.

Ipari stílusú, industrial-loft bútorcsaládunk tömör fenyőfa bútorokat tartalmaz modern vonalvezetéssel, egyszerű, letisztult formák, hangsúlyos fém, vas pántokkal, lábazattal ellátva. 

Letisztult vonalvezetés, rusztikus külső, tömör fenyőfából, a hangulatos, időtálló otthonokért.

Az ipari stílusra jellemző a nyers fafelületek és a fém kombinációja. A stílus New Yorkból, annak ipari negyedéből indult hódító útjára a 20. század közepén, amikor festőművészek, szobrászok kedvező áron jutottak hatalmas belterű, elhagyott gyárépületek csarnokaihoz, ahol nagy terekben mutatták be műveiket, majd divatossá vált az irányaz és elkezdték az elhanyagolt gyárépületek lakótérré alakítását. A stílust nagy egybefüggő terek, nagy belmagasság.  Jellemző anyagok a nyers tégla, fa, beton, fém, gépészeti elemek, ipari berendezések használata. Megtalálható benne a természetesség, az újrahasznosítás, a vintage, a modern és klasszikus formák ötvözete. A stílusra jellemző eleganciát a hatalmas terek és a minőségi anyagok használata garantálja. A nagyméretű terekből adódóan sokszor a bútorok is túlméretezettek, markánsak.

Industrial loft stílusú bútorainkra jellemző a nyers, elsősorban méhviaszolt fa használata, határozott, minimalista, formavezetés és a nagy méretű fém lábak, fogantyúk, fém keretek, pántok kombinációja. A bútorok nem lapraszereltek, jelentős 50-60 kg súlyúak, minden részletükben tömör fenyőfából készülnek. 

Bővebben

Industrial Loft

oldalanként
Mutat 1 - 20 / 20
Mutat 1 - 20 / 20