Heidi bútorcsalád és konyhaösszeállítás: a letisztult stílusú tömörfa bútor.

Heidi bútorcsalád és konyhaösszeállítás: a letisztult stílusú tömörfa bútor.

Tömör lucfenyőből készített, fiatalos, modern bútorcsalád. Minimál stílushozis, a legmodernebb lakásbelsőben is megállja helyét.  A bútorfrontok, hátlapok, fiókaljak tömör fából készülnek. A bútorokat egyszerű, de masszív fém fogantyúk teszik hangsúlyossá. A masszív bútorok egyszerű vonalvezetésűek, letisztult stílusúak, igazán karakteressé, egyben otthonossá varázsolják belső tereinket.

 

fiatalos, letiszult tömörfa bútor

 

Konyhabútorainkat a meglévő elemválasztékhoz igazítva, helyszíni felmérés, tervezés után, egyedi méretben gyártjuk, így van ez Heidi konyhánknál is. Jellegzetessége  a letisztult vonalak, egyszrű fogantyúk, lábakon álló konyhaelemek, így alattuk is könnyű takarítani. Elsősorban tömör fa munkalappal készítjük, de igény szerint választható hozzá, márvány, gránit, mészkő, réz munkalap is, illetve lehetőség van gránit betétes munkalap rendelésére is.A konyhabútorzat egyedi tervezése mellett konyha gépészet (sütő, hűtő, mosogatógép, páraelszívó) forgalamzásával és beépítésével, valamint a kapcsolódó villanyszerelés (bekötések, világítás kialakítása, munkalapba rejtett szerelvények kialakítása) is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Heidi nappali, étkező összeállítás

Heidi tömörfa komód

A részletek: 

Heidi fiókbelső méhviaszolt

Heidi fiókos elem részlet 

Heidi fiók részlet

Heidi szekrény belső

Heidi bútor anyagvastagság

A bútorcsaládhoz választható felületkezelések:

 

A bútorcsalád illetve elemei rendelhetők vízbázisú, színes fedőfestékekkel, különösen jól mutat a fehér, és szürke különböző árnyalataiban a modern, fiatalos otthonokban.

Rendelhető faerezet festett, flóderezett kivitelben, amikor a faerezet mélység- érzetét különböző színek rétegzésével érjük el. Különöen jól mutat a Capuccino és Anglia Antik kivitelben.

 A natúrbútorok kedvelőinek ajánljuk az olajozot, viaszolt felületkezeléseinket, két rétegből épül fel: olajos impregnáló alapozó rétegből, és viasz fedőrétegből. Az olaj mélyen beszívódva a fába, rostjait átitatja, szilárdítja, védi felületét a sérülésektől és jó tapadást biztosít a viasznak. Az alapozó olajréteg különböző árnyalatokban elérhető, erre kerül rá a méhviasz fedőréteg.

Felületkezelési eljárásaink 100%-ig természetes összetételűek, nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat. A fa felületét átitatva és táplálva, annak szépségét kiemelik, tartósságát fokozzák, de páraáteresztő képességét megőrizve védik is azt. Az így kapott természetes felületek taszítják a port, könnyen ápolhatók és felújíthatók.

 

Heidi bútor méhviaszolt felület

Szúvas fafelület imitálása: az antik bútorok szúvas felületét utánzó felületkialakítás, amelynek segítségével élvezhetjük az öregbített felület szépségét, a rovarrágta bútorok anyagromlása nélkül. A felületet különböző vésők, lyukasztók segítségével, kézi erővel kezeljük, majd a lyukak belsejét kiégetjük.

szuvas fafelület

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Véleményed fontos!

Minden mező kötelező

Blog Kereső

Blog Kategóriák

Népszerű cikkek

Címkék